Doniraj

Spoštovani obiskovalci portala hamradiocontest.com

Ta spletni portal je za vse udeležence brezplačen. Nanj prihajajo naključni internetni obiskovalci in registrirani uporabniki. Registrirani uporabniki imajo več vsebine in so brez omejitev.

Portal so izdelali in ga vzdržujejo, urejajo in vodijo radioamaterji – prostovoljci brez plačila za svoja vsakodnevna opravila.

Če vam je ta spletni portal všeč in občutite tudi neke koristi, zadovoljstva in veselje, pa ste morda razmišljali, da bi podarili manjša finančna sredstva za pokrivanje računalniških stroškov, stroškov gostovanja na hitrih strežnikih, kakor tudi stroškov programiranja profesionalnih izvajalcev teh storitev portala, bomo zelo veseli vsakega nakazila na naš bančni račun.

Obljubljamo, da bomo še naprej na transparenten način razvijali sistem razvrščanja radioamaterskih tekmovalcev iz vsega sveta do najvišjega nivoja uporabnosti za vso radioamatersko skupnost, ne glede na državo ali kontinent.

Za donacijo se vam iz vsega srca najlepše zahvaljujemo in vas uvrščamo na seznam donatorjev. Če tega ne želite, vas prosimo, da nam sporočite.

Preverite svoje uvrstitve in zaužite veselje do radioamaterskega tekmovanja.

Več podatkov: https://www.hamradiocontest.com/pravila/